Фекалії зі всього Новограда скидають на пряму у річку Случ: Депутат міськради



Схоже, що головна артерія нашого міста - річка Случ знову потерпає від безвідповідального ставлення до навколишнього середовища та зазнає забруднення нечистотами. Цього разу крайнього не потрібно шукати, як ми звикли у Понінці, а одне з найбільших комунальних підприєств міста КП НВМР "ВУВКГ" (Новоград-Волинський водоканал) просто зливає фекалії з іншими нечистотами прямо в річку Случ в межах Новограда-Волинського.

Про надзвичайну ситуацію для жителів міста повідомив депутат Новоград-Волинської міської ради" Олександр Поліщук

Міський голова Микола Боровець втратив повністю керування містом. Загравання та безвідповідальність дали свої плоди. Скільки це ще буде продовжуватися? Заступник міського голови з питань ЖКГ Якубов В. О. - чим Ви цілими днями займаєтеся? Начальник управління ЖКГ - Олег Годун чому не слідкуєте за тим за що відповідаєте. Загинули абсолютно всі бактерії, які очищували воду. Стоки йдуть не очищеними. Шкода заподіяна на суму понад 2 000 000 гривень, щоб відновити бактерії + час. Час, який не очищені стоки будуть зливатися в річку", - написав депутат у своєму дописі.

На відео Олександр Поліщук зазначає, що усі стоки які ми отримуємо на пряму йдуть в річку.

Схоже, що місцева влада не контролює ситуації та допускає забруднення річки загальноміськими стоками. Необхідне термінове залучення фахівці Держекоінспекції для відбору проб лабораторних досліджень стічних вод КП НВМР "ВУВКГ" у річку Случ.

Екоінспекція у сусідньому Житомирі  зобов'язала "Житомирводоканал" сплатити 4,5 мільйони гривень штрафуза скид неочищених стоків в річку Тетерів. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW