Природне знеболювальне: імбир допомагає позбутися головного болю



Як імбир діє на організм людини, вирішили перевірити індійські вчені. Вони змогли довести, що корінь цієї рослини діє, як знеболюючий засіб. Він допомагає зняти гострий головний біль, позбавити від мігрені, але при цьому його природне походження істотно знижує ризик виникнення побічних реакцій, пише 0372.ua.

Нагадуємо: Як кава впливає на красу та зовнішність жінки: цікаві факти

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Нові дані показують, що імбир допомагає полегшити деякі з найпоширеніших і найнеприємніших симптомів мігрені у пацієнтів. Результати дослідження були опубліковані в «Журналі клінічної психіатрії». Науковці з Національного інституту психічного здоров’я та неврології в Індії виявили, що корінь імбиру може полегшити біль, а також усунути такі симптоми мігрені як нудота та блювота.

«Імбир можна розглядати як «народний засіб» від мігрені», – вважає автор дослідження Читтаранджан Андраде, доктор медичних наук.

В дослідженні взяли участь 227 пацієнтів. Одній групі давали добавки з імбиром, іншій – плацебо. Виявилося, що імбир зменшує головний біль через 2 години після прийому. Крім того, в порівнянні з плацебо, імбир допомагав позбавитися нудоти та блювоти, пов’язаних з мігренню. При його прийомі не виникали побічні ефекти.

Читайте також: Свіжі, консервовані чи заморожені: які овочі краще вживати буковинцям взимку

МОЗ ініціює навчання з правил поводження з киснем у медзакладах



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW