Стало відомо, скільки ДТП трапилося у Львові та області від початку цього року



На Львівщині з початку року трапилася 251 автопригода.

За 11 днів нового 2022 року на автодорогах Львова та області сталась 251 дорожньо-транспортна пригода. Це на 29 менше ніж за аналогічний період минулого року. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини. 

Зокрема, 31 ДТП сталася з потерпілими (на 15 менше ніж у минулому році), у яких 4 осіб загинули та 50 осіб були травмовані (за аналогічний період минулого року внаслідок автопригод на Львівщині загинули 5 осіб, 64 - були травмовані).

За участю дітей в області від початку року загалом сталось 9 автопригод. Із них 8 - з потерпілими, внаслідок яких були травмовані 9 неповнолітніх.

За участі пішоходів на автодорогах Львівщини від початку року сталось 14 пригод, у яких 3 осіб загинули, 11 - отримали тілесні ушкодження внаслідок наїзду автомобілів. За участі нетверезих водіїв сталось 8 автозіткнень - усі без потерпілих.

Зазначити, що найбільш розповсюдженими причинами автопригод є перевищення водіями безпечної швидкості та порушення правил маневрування. Поліція Львівщини закликає водіїв та пішоходів неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. 

Читайте також: Вбили на очах доньки: на Львівщині керівника водоканалу зарізали на власному подвірʼї, - ФОТО

Фото на головній: пресслужби поліції Львівщини 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW