За 3 дні на Полтавщині зникало 7 дітей: у Поліції розповіли про всі випадки окремо



Із 31 грудня по 3 січня до поліції Полтавщини надійшло сім звернень про зникнення неповнолітніх. Усі діти розшукані та повернуті в родини.

31 грудня, близько 16:00, у поліцію м. Решетилівки звернулася місцева жителька, яка повідомила, що її 11-річний син зранку пішов з дому та не повернувся. Упродовж години малолітнього знайшли в селі М’якеньківка, неподалік Решетилівки. Дитину повернуто батькам.

До поліції Кременчуцького районного управління 1 січня за допомогою звернувся мешканець с. Потоки, який повідомив про зникнення його дружини з дворічним сином. Чоловік зазначив, що жінка не виходить з ним на зв'язок з 29 грудня.

На пошуки зниклих були орієнтовані всі наряди кременчуцької поліції. Менше ніж за пів години місце перебування жінки та дитини було встановлено. Загрози їх життю та здоров’ю немає.

Цього ж дня, близько 10:00, до поліції звернувся мешканець с.Кулаженці Лубенського району, який повідомив, що близько трьох днів тому пішла з дому його донька, 2004 року народження. Місце перебування дівчини невідоме.

Поліцейські негайно розпочали пошуки зниклої. І вже за годину місце її перебування було встановлено.

Ще одне повідомлення про зникнення малолітнього надійшло до поліції близько 14:30 у цей же день. Мешканка смт. Опішне, Полтавського району, повідомила, що 1 січня, близько 05:00 пішов з дому та не повернувся її син, 2011 року народження.

Упродовж 15 хвилин малолітній був знайдений.

До поліції Полтави 1 січня, близько 19:30, звернулася місцева мешканка, яка повідомила, що 31 грудня її 15-річна племінниця пішла святкувати Новий рік і додому не повернулася.

На пошуки неповнолітньої були орієнтовані всі наряди місцевої поліції. Правоохоронці розшукали дівчину 2 січня, близько 12:00. З нею все добре, її життю нічого не загрожує.

До поліції Кременчука 2 січня, близько 19.00, звернувся місцевий чоловік, який повідомив, що близько 14:00 його син, 2007 року народження, пішов гуляти та додому не повернувся.

 Неповнолітнього було знайдено близько 21:00. Хлопчик перебував у своєї бабусі в с. Павлиш, Кіровоградської області.

До Лубенського районного управління поліції 3 січня, близько 10:00, звернулася місцева жителька, яка повідомила про зникнення її сина, 2004 року народження. Жінка зазначила, що хлопець 2 грудня, близько 19:00, пішов з дому і назад не повернувся.

Упродовж пів години поліцейські встановили місце перебування хлопця. З ним усе добре. Перебував у товариша.

Працівники поліції з усіма неповнолітніми та їх рідними провели профілактичні бесіди з метою недопущення подібних випадків у майбутньому.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW