Оштрафували буковинця, який не пускав своїх дітей до школи



У Чернівецькій області батька чотирьох дітей оштрафували на 850 гривень. Він не дозволяв своїм дітям ходити до школи, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми писали раніше, що Упродовж року на Буковині зареєструвала пів сотні випадків щодо підробки COVID-документів

Про це йдеться в постанові Путильського районного суду, оприлюдненій 30 грудня, передає Суспільне.

Чоловік не виконував обов`язків щодо навчання та виховання чотирьох неповнолітніх дітей. Два роки тому їх перевели на домашню форму навчання, а коли у 2021 році повернули до школи — вони пропускали заняття без поважних причин.

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Діти навчаються у 2, 6, 8 та 11 класі. У постанові повідомляють, що батько відмовлявся від написання його дітьми контрольних робіт, посилаючись на їхнє вільне право вибору. Також у вересні 2021 року написав заяву директору про відмову від атестата сина про закінчення школи.

У суді батько своєї вини не визнав. Він сказав, є керівником свого життя та створеної ним сім`ї. Тому за добровільним вибором вирішив змінити своє соціальне життя на природне. Змусити його дітей відвідувати школу нібито ніхто не має права, оскільки він та його діти є вільними людьми.

Сім'я живе у високогірному селі подалі від інших будинків.

Читайте також:Жорстоко вбив товариша по чарці: буковинцю обрано запобіжний захід



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW