ТОП-5 новорічних фільмів для всієї сім'ї



Зимові вечори часто перетворюються на перегляд кінофільмів з друзями та близькими. Не рідко у пошуках новорічно-різдвяного фільму спостерігається ситуація, коли кожен "тягне на себе скатертину", і пошук гарного кінофільму затягується надовго. Для вас 0372.ua підготували добірку новорічних фільмів, які принесуть позитив, гарний настрій та казкову атмосферу свят всій сім'ї.

Нагадуємо: "Людина-Павук: Додому шляху нема". Чому потрібно подивитися фільм не тільки фанатам

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Чарлі і шоколадна фабрика(2005)

Захоплююча історія яка змушує кожного повірити в диво. Хлопчик Чарлі Бакет мешкає зі своєю родиною в дерев'яній хатинці на краю великого міста. Його родина налічує шестеро людей: тато і мама Чарлі - пан і пані Бакети; батько й мати пана Бакета - дідунь Джо та бабуся Джозефіна; батько й мати пані Бакет - дідусь Джордж і бабуня Джорджина. Хатинка Бакетів мала лише дві кімнати і одне ліжко. Тому жилося їм не дуже зручно. Що сталось з Чарлі одного зимового дня? Удача чи випадок?

Сам удома(1993)

Кіно на якому виросло ціле покоління. Традиційна комедія про зовсім малого хлопчика, який у Різдвяну ніч залишається вдома наодинці. Попередньо загадавши бажання залишитись без батьків і родичів, на декілька днів, його бажання несподівано збувається. Але, що чекає Кевіна без батьків у власному будинку?

«12 різдвяних побачень» (2011)

Кейт Стентон напередодні Різдва розійшлась з коханим Джеком. У розпачі Кейт погоджується на побачення наосліп з незнайомим Майлзом, але в останню хвилину передумує, втративши шанс на нові відносини з милим хлопцем. Однак, Кейт отримує від долі другий шанс і на цей раз побачення з симпатичним Майлзом відбудеться цілих дванадцять разів.

ТОП-5 новорічних фільмів для всієї сім'ї, фото-1

Грінч — викрадач Різдва (2000)

Жив-був в місті Ктограді чоловічок, і звали його — Грінч. Був він весь зелений і волохатий, ніхто його не любив. Жив він на високій горі з єдиним своїм другом, псом по кличці Макс, затаївши образу на жителів містечка. Найбільше Грінч ненавидів Різдво. І ось одного разу злобний житель гори вирішив покінчити з цим святом раз і назавжди.

Поки ти спав(1995)

Чарівна історія кохання у одному фільмі. Не завжди другу половину можна зустріти у 18. Головна героїня фільму Люсі, повуха закохана у чоловіка якого бачить кожного ранку. Її сором`язливість заважає з ним познайомитись. Він красивий брюнет, завжди охайно вдітись, та можливо це лише обгортка? Нещасний випадок допомагає Люсі, вона рятує життя прекрасному незнайомцю. А що чекає на них далі?

Читайте також: "Мій юний принц": опубліковано тизер українського фільму про кохання двох хлопців

Том Холланд розповів про майбутнє Людини-павука



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW