Як загадувати бажання у новорічну ніч, аби точно здійснилось



Кажуть, що новий рік і Різдво - це час див і здійснення найзаповітніших мрій. Багато хто вірить, якщо у 00:00 загадати бажання, то воно обов’язково здійсниться у новому році. 

Кожен обирає свій спосіб, як загадувати бажання. Ми зібрали декілька найпопулярніших, які вже перевірені часом. 

Один з найвідоміших варіантів - написати своє бажання на папері, запалити його ближче до опівночі, попіл струсити у келих з шампанським і випити до дна. Треба пам’ятати про заходи безпеки!

Ще один спосіб - стати на стілець і уявити, ніби ваше бажання вже збулось. Зробіть це саме о 00:00, бо ця мить наповнена особливою енергією, яка обов’язково допоможе вашому бажанню здійснитись.

Ще один з популярних способів загадати бажання - дочекатись, коли у пляшці закінчиться шампанське. Вам треба взяти її до рук, заплющити очі, подумати про своє бажання, дунути у пляшку і закоркувати її пробкою. Сховайте її у своїй шафі. 

Напишіть своє бажання і покладіть під подушку. Це одне з дієвих способів здійснити своє бажання. Візьміть листок і випишіть туди найзаповітніші мрії. Ввечері покладіть листок під подушку, де будете спати. Бажання має збутись! 

Напишіть лист з побажаннями та закрийте його в конверті до наступного нового року. Зосередьтесь на ваших мріях, так вам буде простіше реалізувати їх у новому році. Відкрийте конверт через рік і ви здивуєтесь. 

Вірте у дива і загадуйте бажання у новорічну ніч! 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW