У Німеччині дві собачниці побилися і покусали один одного на очах у своїх вихованців



Вигул собак для двох мешканок Айзенаха (місто в Тюрінгії) закінчився бійкою та повісткою до суду. Про це повідомляє DW, пише 0372.ua.

Нагадуємо: У Китаї в McDonald’s встановили столики з велотренажерами

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Інцидент стався після того, як 27-річна господарка двох собак побачила, як 51-річна жінка, яка теж вигулювала собаку, взялася бити тварину. Вона підійшла до агресивно налаштованої дами і сказала, що так собаку виховувати не можна, нагадавши про відповідальність за жорстоке поводження з тваринами, а той, у свою чергу, почав лаятись у відповідь. В результаті між ними почалася бійка. Якоїсь миті старша жінка впала на землю і вп'ялася зубами в ікру молодшої.

У цей час тварини лише здивовано спостерігали за конфліктом, не втручаючись у розбирання двох фрау.

За словами поліції, тепер жінки мають постати перед судом за звинуваченням у заподіянні тілесних ушкоджень. Не повідомляється, чи буде притягнуто одну з них до відповідальності ще й за жорстоке поводження з тваринами. Якщо так, то їй доведеться сплатити серйозний штраф. У Німеччині діє Закон про захист тварин. Такі форми знущання, як самовільне знищення та викидання на вулицю непотрібних тварин (натомість їх віддають у притулки), навчання собак із застосуванням знущальних способів, нацьковування їх на інших тварин, дресування на злість, проведення собачих бою та інше караються штрафом до 25 тисяч.

Читайте також: Чоловік образився на Діда Мороза за нездійснені бажання і подав до суду

Жінка вийшла заміж за дерево: два роки шлюбу наповнили її щастям



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW