У переддень зимових канікул житомирські школярі побували у музеї історії ОВС Житомирщини, — ФОТО



Шестикласники загальноосвітньої школи №16 м. Житомира 29 грудня познайомились із цікавинками історії створення і розвитку правоохоронного відомства на Житомирщині. Діти оглянули унікальні експонати та поповнили свої знання новими відомостями про рідний край.

У Житомирському онкодиспансері провели унікальну операцію пацієнту з рецидивом хвороби

Серед майже тисячі відвідувачів нашого музею, які цього року побували тут з екскурсіями, традиційно – учні загальноосвітніх шкіл, закладів профтехосвіти та вишів обласного центру. Зазвичай цікаво і дорослим, і молоді дізнатись щось нове з історії рідного краю. Всі наші екскурсії цього року через об’єктивні обставини проводились за умов дотримання карантинних обмежень, - розповів завідувач музею історії ОВС області Володимир Горностай.

У переддень зимових канікул музей відвідали шестикласники Житомирської ЗОШ №16.

Унікальні та оригінальні експонати викликали у дітей непідробний інтерес, що був підкріплений цікавою розповіддю про діяльність правоохоронців у різні часи.

Окрім того, юні відвідувачі із захопленням розглядали різні види зброї, а також жваво цікавилися специфічними обладнанням та приладдям правоохоронців, які вони використовували у повсякденній діяльності у різні історичні етапи розвитку правоохоронного відомства.

Правоохоронці бажають усім гарних і веселих новорічних свят. Водночас батькам радять заздалегідь подбати про безпечне і цікаве дозвілля дітлахів під час зимових канікул.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Читайте також: ТОП-5 місць для відпочинку взимку на Житомирщині



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW