"Кулеметна черга прошила тіло". Сім років тому загинув боєць з Сумщини Сергій Абрютін



У Сумах 29 грудня вшанували пам'ять бійця 93-ї механізованої бригади Сергія Абрютіна, який загинув сім років тому. Загинув чоловік поблизу селища Піски. Він не встиг одягти бронежилет і потрапив під кулеметну чергу, коли намагався витягти з оточення пораненого побратима. Йому тоді був 31 рік, пише suspilne.

"Якраз був кінець 2014 року. Сергій був чудовою людиною, чудовий воїн, захисник. Якраз перед Новим роком був режим тиші й він знаходився на блок-посту і ворог, на жаль, порушив режим тиші. І кулеметна черга прошила тіло Сергія й він від отриманих травм загинув. Лишилася дружина та син, які мешкають у Сумах. Зараз вони знаходяться у Києві. Кожного дня коли загинули наші військові у Міністерстві оборони вшановують всіх воїнів. Тож дружина поїхала туди, а мама знаходиться тут", – розповідає директор міського центру учасників бойових дій Олександр Мордванюк.

"Хай вони всі повертаються живі-здорові до своїх родин. Сумуємо, співчуваємо родині. Світла пам'ять Сергію Миколайовичу", – каже спеціалістка обласного відділу міністерства у справах ветеранів Олена Вакуленко.

У Сергія Абрютіна лишилася мати, дружина Марина та 12-річний син Андрій, на момент смерті батька йому було п’ять років. У 2015 році чоловіка посмертно нагородили орденом "За мужність" III ступеня. У 2017 році йому надали звання "Почесний громадянин міста Суми".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW