Вечірні сукні, танці, саксофон: у Маріуполі прогримів "Зимовий бал", - ФОТО, ВІДЕО



Учора, 20 грудня, у Центрі культури Лівобережний відбувся "Зимовий бал" за участю студентів, представників громадських організацій та журналістів.

Організувала свято маріупольська ГО "ZAходи", керівник якої - Юрій Давиденко - у 2020 році подав "Зимовий бал" на міську програму "Громадський бюджет" та став одним з переможців, отримавши 50 тис. грн на реалізацію заходу.

Головна ідея балу - перезнайомити студентів з чиновниками, депутатами та представниками громадських організацій задля налагодження зв'язків та створення активного середовища маріупольців. Проте вдалося не все: депутатів та держслужбовців на заході майже не було.

Запрошення на захід отримати було не так вже й просто, бо у зв'язку з карантинними обмеженнями потрапити могли близько 80 людей. ГО "ZAходи" запрошували у першу чергу студентський актив та чиновників, проте останні не виявили особливої зацікавленості у спілкуванні зі студентами.

На вході в Лівобережний палац культури гостей зустрічала червона доріжка, яка додавала балу урочистості. Відповідним був і дрес-код: жінки — у вечірніх сукнях пастельних або темних тонів, чоловіки — у темних костюмах з краваткою чи метеликом.

Розпочався захід з полонезу, у якому взяли участь близько пів сотні пар. Для цього дівчата та хлопці відвідали кілька репетицій і вже на самому святі виглядали дуже впевнено та ефектно.

Далі запрошений тренер з бальних танців провів для всіх охочих три майстер-класи: з повільного вальсу, віденського вальсу та танго.

У перервах між майстер-класами танцювальні колектива Маріуполя демонстрували справжню майстерність.Свій танок показали і люди з інвалідністю, які представляли ГО "Повір у себе".

Бал проходив під акомпанемент фортепіано та саксофону.

Був і фуршет, під час якого гості знайомилися та весело проводили час.

Наприкінці вечора молодь "відривалася" під різну поп-музику, а також станцювали грецький танок сиртакі.

Читайте також: Як у Маріуполі працюватиме резиденція Святого Миколая, - ФОТО



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW