Стріляв з пістолета в автобусну зупинку: на Буковині затримали порушника



Слідчі поліції повідомили про підозру 32-річному жителю села Їжівці, який вистрелив декілька разів із предмету, схожого на пістолет, у напрямку автобусної зупинки у селищі Берегомет. Наразі порушника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За скоєне буковинцю загрожує до семи років позбавлення волі, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми писали раніше, що На Буковині розшукують водія, який збив вагітну жінку і втік з місця ДТП

Про це інформує Відділ комунікації поліції Чернівецької області. Так, 24 грудня до поліції звернувся 43-річний буковинець та повідомив про те, що він став свідком того, як під час руху на автомобілі водій відчинив вікно та здійснив декілька пострілів із предмета, схожого на зброю. У цей час на зупинці громадського транспорту перебували перехожі. Ніхто з людей не постраждав.

Стріляв з пістолета в автобусну зупинку: на Буковині затримали порушника (ФОТО), фото-1

Правоохоронці опитали заявника і свідків події. Відтак - за описом автомобіля встановили особу порушника, а згодом – його місцезнаходження. Ним виявився 32-річний житель села Їжівці. Під час здійснення протиправних дій чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння та не зміг пояснити поліцейським причину своєї поведінки, - йдеться у повідомленні.

Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Правоохоронці затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Поліцейські вилучили в правопорушника речові докази вчинення протиправних дій та направили їх для проведення експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

За клопотанням слідчих поліції Вижницький районний суд обрав запобіжний захід затриманому у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 148 тисяч гривень.

Читайте також: Стрілянина у школі США: хлопець вбив трьох однокласників



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW