Тисяча за вакцинацію: банківські картки отримали 6,5 млн українців



В Україні програмою "єПідтримка" скористалися 6,5 млн українців. Саме стільки банківських карток вже відкрили, відтак 5,5 млн сформували заявки, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми писали раніше, що Українці вже витратили 200 мільйонів з "єПідтримки"

Про це заявила перший віцепрем’єр-міністр України - міністр економіки Юлія Свириденко, повідомляє Урядовий портал. За її словами, з 19 грудня стартувала програма "єПідтримка", що спрямована з одного боку на допомогу тим галузям економіки, які найбільше постраждали через карантинні обмеження, а з іншого – на сприяння вакцинації.

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Кожен, хто щепився двома дозами вакцини, має можливість через реєстрацію в сервісі «Дія» отримати від держави 1000 грн і витратити їх на книжки, відвідування театру чи кінотеатру, квитки на літак чи потяг, абонемент до фітнес-клубу. 6,5 млн українців вже отримали банківські картки, 5,5 млн сформували заявки, і вже близько 3 млрд грн спрямовано на реалізацію програми, - зазначила Свириденко.

Зауважується також, що у 2022 році програма буде модифікована відповідно до потреб захисту економіки. Зокрема, з’явиться можливість для людей віком 60+ купувати ліки за отримані в рамках допомоги кошти.

З січня 2022 року програма "єПідтримка" буде модифікована. Дамо можливість людям віком більше ніж 60 років спрямувати кошти на придбання ліків. Подальше її вдосконалення залежатиме від попиту, а також від того, які галузі потребуватимуть державної допомоги. В майбутньому ми зможемо легко підлаштувати її під потреби економіки та нові виклики. Це частина нашої нової економічної політики, в основі якої - стимулювання попиту через допомогу людям, - повідомила Свириденко.

Читайте також: В Україні оголошено конкурс краси серед новорічних ялинок: як чернівчанам долучитися (ФОТО)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW