Рятувальники Мирнограда витягли застряглий автомобіль FORD з засніженого узбіччя на дорогу



25 грудня о 17:00 до Головного управління надійшла інформація про необхідну допомогу водієві, авто якого внаслідок погодних умов застрягло  на відстані 3 км від смт Нікольське в напрямку м. Маріуполь.

Рятувальники 26 державного пожежно-рятувального загону Головного управління за допомогою автоцистерни та буксирувального тросу витягли застряглий вантажний автомобіль OPEL з узбіччя на дорогу з твердим покриттям, де водій зміг самостійно продовжити керувати вантажівкою.

25 грудня о 18:55 до Головного управління надійшла інформація про необхідну допомогу водієві автомобіля у м. Мирноград на вул. Шолохова.

Рятувальники 9 державного пожежно-рятувального загону Головного управління за допомогою автоцистерни та буксирувального тросу витягли застряглий автомобіль FORD з засніженого узбіччя на дорогу з твердим покриттям, де стало можливим продовжити рух самостійно.

26 грудня о 00:39 до Головного управління надійшла інформація про необхідну допомогу водієві автомобіля у лісовому масиві с. Щурове, поблизу однієї з баз відпочинку.

Рятувальники 21 державного пожежно-рятувального загону Головного управління за допомогою автоцистерни та буксирувального тросу витягли застряглий автомобіль Volkswagen з засніженого узбіччя на дорогу з твердим покриттям, де стало можливим продовжити рух самостійно.

Загалом від Головного управління залучалось 11 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

IMG-144bdc38aac4de2bb499ae078fcaf397-V.jpgIMG-21120ac6d2064c4bfeb39fa1d495b82d-V.jpg

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW