На Житомирщині нагородили кращих здобувачів освіти Головинського вищого професійного училища нерудних технологій



Про це повідомляє Департамент освіти і науки Житомирської ОДА.

Сьогодні ситуацію на ринку праці диктують роботодавці, справедливо вимагаючи, щоб заклади професійної освіти давали випускникам такий рівень знань та умінь, який відповідав би сучасним вимогам. Без підтримки й тісного зв’язку з виробництвом профтехи не в змозі забезпечити підготовку сучасного, обізнаного з новітніми технологіями кваліфікованого робітника.

Успішним прикладом такої співпраці є партнерство Головинського вищого професійного училища нерудних технологій та ТОВ ЄТС «Volvo Україна». Спільні технічні семінари та тренінги, майстер-класи на постійній основі проводяться у рамках такої співпраці.

Так, в училищі 21 грудня спільно зТОВ ЄТС «Volvo Україна» проведено семінар-практикум, у рамках якого нагородили кращих здобувачів освіти Головинського вищого професійного училища нерудних технологій: Романа Тимошенка, Ростислава Рубліка, а також Андрія Іванова – здобувача освіти Центру ПТО м. Житомира, які посіли призові місця у регіональному відборі (I етапі) Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» 2021-2022 серед учнівської та робітничої молоді за компетенцією «Обслуговування важкої техніки».

Тренер ТОВ ЄТС «Volvo Україна» Володимир Панюк провів майстер-клас для викладачів та майстрів виробничого навчання закладу з основ ремонту та обслуговування важкої техніки.

Крім цього, проведено круглий стіл у форматі прямого ефіру з керівниками центрів обслуговування техніки фірмиVolvo. Обговорювались питання організації та проведення конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» та перспективи створення мережі навчально-практичних центрів даного профілю.

Компанія ТОВ ЄТС «Volvo Україна» є одним з основних провідників нових технологій у світі, надійним партнером та стейкхолдером професійної освіти.

Джерело: сайт Житомирської ОДА



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW