Гороскоп на тиждень з 27 грудня 2021 року по 2 січня 2022 року для всіх знаків зодіаку



Попереджений – значить озброєний! Гороскоп на наступний тиждень допоможе Вам правильно провести 2021 рік та зустріти новий – 2022. Саме зараз усім знакам Зодіаку потрібно прорахувати подальші дії, бо від правильно зроблених кроків залежатимуть результати наступного року.

Тож пропонуємо Вам ознайомитися з гороскопом на тиждень з 27 грудня 2021 року по 2 січня 2022 року для всіх знаків Зодіаку.

Гороскоп на тиждень з 27 грудня по 2 січня: ОВЕН (21 березня – 20 квітня)

Ви будете схильні до творчого підходу, розв’язуючи будь-які проблеми. Дивіться, як би це не стало проблемою саме по собі. У шляхетному пориві зробити життя прекраснішим ви можете забути про повсякденну рутину і невідкладні справи. Друзі або кохана людина можуть у чомусь підвести вас, але не варто на них гніватися, бувають усякі обставини. Сприятливий день – середа, несприятливий день – п’ятниця.

Гороскоп на тиждень з 27 грудня по 2 січня: ТЕЛЕЦЬ (21 квітня – 21 травня)

Намагайтеся бути м’якішими й гнучкішими, а рішучість і твердість залиште для інших часів. Постарайтеся уникати конфліктів і непорозумінь. Невдачі в якихось починаннях свідчитимуть про те, що від цих проєктів краще відмовитися. У вихідні робіть усе неквапливо та нікуди не поспішайте, якщо прагнете уникнути перенапруги й нервових зривів. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий день – понеділок.

Гороскоп на тиждень з 27 грудня по 2 січня: БЛИЗНЮКИ (22 травня – 21 червня)

Вдалий час для рішучих дій, які змінять устояний порядок і дозволять вам добитися важливої мети. Щирість, доброта й щедрість принесуть несподіваний успіх. На вас чекають романтичні побачення, цікаві зустрічі та поїздки. Ваші бажання здійсняться, навіть якщо вони досить фантастичні. У вихідні, що б не трапилося, шукайте в цьому позитив, він там точно є. Сприятливий день – вівторок, несприятливий день – субота.

Гороскоп на тиждень з 27 грудня по 2 січня: РАК (22 червня – 22 липня)

Досить літати в хмарах, мріючи про незбутнє, краще спустіться на землю й знайдіть радість тут. Ви можете добитися багато чого в професійній сфері. Не забувайте про дані обіцянки. З’явиться можливість позбутися проблем за допомогою нової інформації. У вихідні компроміс з вашої сторони може обмежити вашу волю. Сприятливий день – понеділок, несприятливий день – середа.

Гороскоп на тиждень з 27 грудня по 2 січня: ЛЕВ (23 липня – 22 серпня)

Початок тижня пройде в спокійній обстановці, що дозволить завершити хоча б ті справи, які не терплять зволікання. Потім події почнуть набирати швидкості й зажадають напруги сил. Для вас можуть з’явитися блискучі перспективи і у справах, і в особистому житті. Підвищене навантаження здасться вам непосильним, але скоро відчуєте, як відкриється друге дихання. У вихідні ви познайомитеся з новими людьми. Сприятливий день – четвер, несприятливий день – понеділок.

Гороскоп на тиждень з 27 грудня по 2 січня: ДІВА (23 серпня – 23 вересня)

Час ретельно проаналізувати свої дії й зробити відповідні висновки, для цього вам знадобиться зібраність і цілеспрямованість. Якщо ви в такий спосіб мобілізуєте себе, то обставини на роботі складуться сприятливо для підйому кар’єрними сходами. Вам нарешті вдасться сполучити виконання ваших духовних і матеріальних бажань. У вихідні постарайтеся виконати прохання дітей. Сприятливий день – вівторок, несприятливий день – четвер.

Гороскоп на тиждень з 27 грудня по 2 січня: ТЕРЕЗИ (24 вересня – 23 жовтня)

Бажано дотримуватися певної послідовності в справах, інакше може початися хаос. Якщо до вас дійде неприємна плітка, ігноруйте її й того, хто її приніс, не виключено, що вас намагаються посварити з близькою людиною. У вихідні не відмовляйтеся від запрошення на вечірку, вам давно настав час розслабитися й поспілкуватися з друзями, та й нові знайомства можуть виявитися досить корисними. Сприятливий день – понеділок, несприятливий день – середа.

Гороскоп на тиждень з 27 грудня по 2 січня: СКОРПІОН (24 жовтня – 21 листопада)

Дуже багато чого буде залежати від ваших рішень та ініціативи. Так що не бійтеся її проявляти, щось міняти й домагатися того, що для вас дійсно важливо. Ваша кар’єра йде вгору, ваш авторитет росте, вам запропонують зайняти керівний пост. У вихідні направте свою енергію на особисте життя. Сприятливий день – вівторок, несприятливий день – четвер.

Гороскоп на тиждень з 27 грудня по 2 січня: СТРІЛЕЦЬ (22 листопада – 21 грудня)

Вам необхідно спокійно підійти до вирішення будь-якої ситуації, у цей момент емоції будуть тільки заважати вам. Плани на роботі можуть мінятися з точністю до навпаки, тільки не панікуйте. Адже ви блискуче впораєтеся й із тими завданнями, які виникнуть раптово. Тільки постарайтеся не перестаратися з вихованням дітей. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий день – субота.

Гороскоп на тиждень з 27 грудня по 2 січня: КОЗЕРІГ (22 грудня – 20 січня)

Ви енергійні та повні рішучості довести почату справу до кінця. Загадайте бажання, і якщо воно щире, то неодмінно збудеться. Наступає сприятливий час для змін, якщо ви їх не боїтеся. Можуть відкритися нові можливості, використовуйте цей момент для корисних знайомств. У вихідні можливі сприятливі зміни в долі. Виявіть активність і доброзичливість. Вас можуть спантеличити сімейні проблеми, але чим менше ви метушитеся, тим більше часу залишиться для відпочинку. Сприятливий день –середа, несприятливий день – п’ятниця.

Гороскоп на тиждень з 27 грудня по 2 січня: ВОДОЛІЙ (21 січня – 18 лютого)

Бажано поменше балакати і більше робити, у вас з’явиться можливість довести свою роботу до досконалості. Будьте обережні з ниткою відносин із близькими людьми, вона може легко порватися через найдрібніше непорозуміння або різке слово. У вихідні не забудьте про відпочинок, хоч трохи відволічіться від проблем. Сприятливий день – вівторок, несприятливий день – четвер.

Гороскоп на тиждень з 27 грудня по 2 січня: РИБИ (19 лютого – 20 березня)

Напружена робота загрожує послабити ваші сили, але фінансові перспективи стануть для вас ясніше й приємніше, що окупить усі вкладення. Однак до вихідних варто знизити темп і викроїти час для відпочинку. Приховані проблеми в особистому житті стануть очевидними, і ви зможете щось змінити. Саме час зробити те, що ви давно собі обіцяли, але раніше не могли дозволити. Сприятливий день – понеділок, несприятливий день – субота.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW