У Родинському ФОКу відремонтовано адмінкорпус та відновлено опалення



Тривалий час вихованці фізкультурно-оздоровчого комплексу Родинського скаржились на низьку температуру в приміщеннях та відсутність умов для тренування. Після проведення капітального ремонту адміністративної будівлі ці питання вирішено. Про це повідомляє прес-служба Покровської міської ради. 

У Родинському ФОКу відремонтовано адмінкорпус та відновлено опалення, фото-1

Сьогодні до спортивного закладу у ході традиційного щотижневого об`їзду громади завітали мер Покровська Руслан Требушкін разом із заступницею міського голови Маргаритою Ідрісовою, старостою Родинського Катериною Андрійченко та начальником Управління сім’ї, молоді та спорту Віталієм Щербинкою. 

У Родинському ФОКу відремонтовано адмінкорпус та відновлено опалення, фото-2

«У цьому комплексі займається велика кількість дітей, які майже не мали гідних умов для тренувань. Туалет знаходився на вулиці, не було роздягалень, дах постійно протікав. Ми добре розуміли, що нам терміново потрібно ремонтувати адміністративний корпус, щоб були повноцінний гардероб, кабінети для тренерів та медичного працівника. Сьогодні ми вже маємо цей результат. До того ж, частково був відремонтований дах над спортивною залою», - зазначив Віталій Щербинка. 

У Родинському ФОКу відремонтовано адмінкорпус та відновлено опалення, фото-3

Супроводжуючи міського голову відремонтованими приміщеннями ФОКу, Маргарита Ідрісова наголосила на змінах, які відбулись у системі опалення. Раніше тепло сюди подавала розташована поруч твердопаливна котельня, а зараз спорткомплекс підключений до централізованої міської системи. Для цього було замінено 550 метрів труб та встановлено теплолічильник. 

«Вже на вході до закладу ми відчули, що у приміщенні тепло, тож наші діти зможуть займатись у комфортних умовах: залишити власні речі в роздягальнях, сходити до вбиральні, яка відповідає усім санітарним нормам. Звичайно, ще не усі проблемні питання вирішено – треба капітально відремонтувати дах, зробити тепломодернізацію. Ці заходи ми передбачили у стратегії розвитку спорту на наступний рік. Маємо амбітні плани щодо розвитку і міста, і спортивного комплексу. Наприклад, зробити на базі ФОКу спортивний табір», - розповіла заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова. 

У Родинському ФОКу відремонтовано адмінкорпус та відновлено опалення, фото-4

За словами Руслана Требушкіна, ФОК може стати візитівкою як для Родинського, так і в цілому для Покровської громади: «У спортивному комплексі є другий поверх, який передбачений під гуртожиток для спортсменів. Можна буде проводити збори, всеукраїнські змагання, організовувати спортивні табори. Сподіваюсь, що незабаром до Родинського ФОКу з’їжджатимуться спортсмени зі всієї України».



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW