Голова облради завітав на ювілей міжнародної ГО «Земляцтво житомирян» та підписав Меморандум про співпрацю



Урочистими зборами Міжнародна громадська організація «Земляцтво житомирян» відзначила 25-річний ювілей. Привітати зі святом керівництво та членів організації завітав голова Житомирської обласної ради.

Читайте також: Житомиряни у листопаді купили нових авто на 3,4 млн доларів

«Сьогодні ваша міжнародна громадська організація налічує сотні прізвищ. Серед вас справжні метри сучасної науки, видатні політики, державотворці та філософи. Усіх об’єднує єдине - почуття приналежності до батьківського порогу, материнської теплоти рідної неньки-України. Вихідці з Житомирщини були першими, хто об'єдналися в Києві за земляцьким принципом.

Саме завдяки вам було відкрито музей Івану Огієнку в Брусилові, створено Шевченківські світлиці у Новоград-Волинському, в смт Брусилів було закладено парк імені Тараса Шевченка, а в селі Хомутець Брусилівського району - парки імені Тараса Шевченка та Григорія Сковороди. Ви продовжуєте звеличувати нашу Житомирщину на теренах України і світу! Ви є меценатами та благодійниками, ваша підтримка відчувається зажди. Тож, з нагоди вашого ювілею, бажаю «Земляцтво житомирян» процвітання, успіхів і безупинного руху вперед. Миру, злагоди в родинах та здоров'я на многая та благая літа!», - сказав Володимир Федоренко.

До привітань також долучився Керівник апарату Житомирської ОДА Олег Шарварко.

Під час урочистих зборів Президентом Земляцтва було обрано Сергія Войтенко, головою ради – Йосипа Запаловського.

Голові обласної ради Володимиру Федоренку вручили почесну нагороду організації «Орден Князя Мала».

Читайте також: ТОП-5 місць для відпочинку взимку на Житомирщині

Також під час зборів було підписано Меморандум про співпрацю між Житомирською обласною радою, Житомирською обласною державною адміністрацією та Міжнародною громадською організацією «Земляцтво житомирян».

Джерело: сайт Житомирської обласної ради



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW