"Назвав сцикуном": у Львівській райраді побилися депутати, - ВІДЕО



Депутати прокоментували причину конфлікту у Львівській райраді. 

У четвер, 23 грудня, у Львівській районній раді побилися депутат від "Свободи" Богдан Федун та депутат від "Самопомочі", олімпійський призер з карате Станіслав Горуна. Відповідне відео опублікували у телеграм-канал "П'ємонт". 

У райраді, де відбувалося засідання сесії, виникла конфліктна ситуація між депутатами, яка згодом переросла у бійку. Присутні намагалися зупинити їх. 

Як зазначив zaxid.net Станіслав Горуна, конфлікт відбувся одразу після засідання сесії районної ради. Він пояснив, що Богдан Федун спочатку словесно почав його ображати, а потім кинувся до бійки. 

«Він почав кричати, що я "вата". Я йому сказав: "Якби ти був нормальним чоловіком, ти би мені це сказав при особистій зустрічі, коли ми зустрічалися і обговорювали ці всі питання, а не зараз на камеру. А зараз ти себе поводиш як сопляк", - розповів Cтаніслав Горуна. 

У коментарі "Вголос" учасник конфлікту Богдан Федун зазначив, що Станіслав Горуна до нього підійшов та розпочав провокувати різними запитаннями. У відповідь він йому сказав, що він "ватник". 

"Що сталося - це дурна провокація з боку Стаса. Ветеранське середовище мало до нього багато питань щодо "російських" поїздок. Він довго не ходив на сесії, мабуть танці йому набагато важливіше ніж та робота, яку довірила йому громада. Його не було на 4 останніх сесіях. На одній з них приходило ветеранське середовище, аби з ним поспілкуватись", - заявив свободівець.

Богдан Федун розповів, що розмова зайшла у нікуди, і він заявив Горуні, що не має наміру з ним спілкуватись. На що останній розвернувся і назвав його "сцикуном".

Нагадаємо, раніше львівський каратист, бронзовий призер Олімпіади у Токіо Станіслав Горуна заступився за легкоатлетку Ярославу Магучіх, яка опинилася в центрі скандалу через фото із російською спортсменкою Марією Ласіцкене. Він переконаний, що спорт поза політикою. 

Читайте також: У Львові обрали запобіжний захід педофілу, що намагався розбестити другокласницю

Фото на головній: знімок екрану з відео tsn.ua



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW