У Полтавській міській раді презентували бюджет на 2022 рік: на які галузі витратять найбільше коштів?



Сьогодні, 23 грудня, у Полтавській міській раді відбулася презентація депутатському корпусу бюджету Полтавської територіальної громади на 2022 рік.

У Полтавській міській раді презентували бюджет на 2022 рік: на які галузі витратять найбільше коштів?, фото-1У Полтавській міській раді презентували бюджет на 2022 рік: на які галузі витратять найбільше коштів?, фото-2У Полтавській міській раді презентували бюджет на 2022 рік: на які галузі витратять найбільше коштів?, фото-3У Полтавській міській раді презентували бюджет на 2022 рік: на які галузі витратять найбільше коштів?, фото-4

Так, загальний бюджет громади на наступний рік складає 4,1 млрд гривень. Як зазначив перший заступник міського голови Валерій Пархоменко, найбільше коштів виділять на освіту – 1,8 млрд гривень.

У Полтавській міській раді презентували бюджет на 2022 рік: на які галузі витратять найбільше коштів?, фото-5У Полтавській міській раді презентували бюджет на 2022 рік: на які галузі витратять найбільше коштів?, фото-6

Галузь охорони здоров’я фінансуватиме НСЗУ, але з міського бюджету планується виділити 379 мільйонів гривень на харчування та видатки на енергоносії. А також з міського бюджету додатково виділять 3 млн гривень субвенції Терешківській громаді.

У Полтавській міській раді презентували бюджет на 2022 рік: на які галузі витратять найбільше коштів?, фото-7

Окрім цього найбільше коштів виділять на такі галузі, які: управління капітального будівництва – 155 млн, фізкультура та спорт – 127 млн, культура та мистецтво – 248 млн, управління житлово-комунального господарства – 665 млн гривень.

Також Валерій Пархоменко зазначив, що виділених коштів на управлінні ЖКГ не вистачить, адже на повне покриття витрат знадобиться більше 1 млрд гривень.

Читайте також: У Полтаві мешканці міста прохають владу не закривати маршрут «Паровоз» - ОЦЕВУМ

На комісії Полтавської обласної ради розглянули Програму підтримки медицини – мільйони гривень закладуть на закупівлю якісного медичного обладнання

Щоб не пропускати свіжі новини, підписуйтеся на наш Telegram



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW