Не по книгах, але приголомшливо: що говорять про продовження "Відьмака" від Netflix



Багато серіаломанів із нетерпінням чекали грудня, щоб нарешті сісти за перегляд другого сезону фентезі-серіалу "Відьмак", знятого за мотивами книг поляка Анджея Сапковського. Прем’єра відбулася 17 грудня, пише 0372.ua.

Нагадуємо: «Клич мене безвідповідальним». Що відомо про другий сезон серіалу Ейфорія

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Сюжет "Відьмака" зачіпає вигаданий світ "меча і магії", де пліч-о-пліч співіснують люди, різні міфічні істоти, а також відьмаки та чарівники. Другий сезон зачіпає період масштабної війни на Континенті, поки головний герой Геральт дбає про осиротілу князівну Циріллу.

Якщо коротко описувати те, що відбувається в новій частині серіалу, то це будуть спроби Геральта впоратися з несподіваною роллю вихователя (якщо не сказати батька) на тлі різних кровопролитних битв за владу. Та й інших персонажів теж відсиплять, не сумнівайтеся.

Відомо, що серіальна адаптація книг "Відьмак" від Netflix є чи найбільш суперечним продуктом відомої студії. Все тому, що серіал здебільшого категорично не подобається людям, які спочатку читали цикл Сапковського або ж грали в комп’ютерні книги за мотивами.

Проте ті глядачі, хто вперше прийшов у світ "Відьмака" завдяки серіалу, найчастіше залишаються в захваті від цієї історії. Другий сезон, на жаль (чи щастя), багато в чому повторив долю першого. При цьому уважний глядач зможе побачити деякі моменти, які були покращені у порівнянні з першим. Також в одній із серій є момент, де творці за допомогою завуальованого діалогу між героями підсміюються самі над собою через заплутаність першого сезону.

Не по книгах, але приголомшливо: що говорять про продовження "Відьмака" від Netflix, фото-1

Звісно, робити висновки після перших кількох днів від виходу сезону ще зарано, але, швидше за все, другий сезон стане набагато успішнішим, ніж початок серіалу в цілому. Про це свідчать високі оцінки до серій на IMDB — де поки що жоден з епізодів не опустився нижче за вісімку. Загальний бал сезону — 8,7.

Також високі оцінки сезону віддали критики із сайту Rotten Tomatoes. Тут "Відьмак" набрав 96% свіжості, що справді дуже багато, якщо виходити з репутації сайту.

Зазначимо, що "Відьмак" уже продовжений на третій сезон. Швидше за все, продовження варто буде чекати у 2023 році.

Читайте також: Довгоочікувані прем'єри, 5 серіалів, які вийдуть цієї зими

Старі звички. Дивитись чи не дивитися серіал «Декстер: Нова кров»



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW