Поліцейський прикривав незаконну торгівлю алкоголем - ДБР Хмельницького



Перед судом постане поліцейський, який прикривав незаконну торгівлю алкоголем

Державне бюро розслідувань послідовно протидіє злочинам працівників правоохоронних органів. Така робота дає результати – за матеріалами ДБР Хмельницького до суду направляються обвинувальні акти, а слідчі повідомляють про нові підозри.

Так, слідчі ДБР за сприяння внутрішньої безпеки Нацполіції завершили досудове розслідування стосовно начальника сектору Голованівського районного відділу поліції в Кіровоградській області.

Посадовець вимагав у підприємця щомісячну плату у сумі 10 тис. гривень за дозвіл безперешкодно торгувати алкогольними напоями без ліцензії.

12 жовтня 2021 року ДБР затримало начальника сектору під час отримання всієї суми хабаря. Він обвинувачується у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна. Обвинувальний акт направлено до суду.

Процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях здійснює Кіровоградська та Вінницька обласні прокуратури, оперативний супровід – ДБР, СБУ та Нацполіція.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW