На Житомирщині поліцейські вилучили під час обшуку у 19-річної дівчини наркотики та психотропи



Днями під час проведення слідчих дій поліцейські Новоград-Волинського районного відділу під процесуальним керівництвом окружної прокуратури вилучили за місцем проживання 19-річної дівчини наркотичні та психотропні речовини. Призначено їх дослідження. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Жорстоко катував порося — відео з’явилося в Інтернеті: на Житомирщині чоловіка засуджено до 5 років позбавлення волі

Слідчі дії проводились у рамках кримінального провадження, розпочатого щодо незаконного зберігання наркотичних засобів.

Поліцейські отримали інформацію про ймовірну причетність до нелегальної діяльності місцевої жительки. Відтак в її будинку було проведено санкціонований обшук, під час якого і виявлено рослинні наркотики та психотропний порошок.

Дівчина відмовилась пояснювати походження та призначення знайденого. Наразі правоохоронці з’ясовують це у рамках досудового розслідування, а також перевіряють причетність звягельчанки й до інших подібних правопорушень.

Вилучене направлено на дослідження до обласного Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Читайте також: Житомирянин, їдучи до Білорусі, віз з собою монети часів царської Росії

Попередня правова кваліфікація події - ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ. Санкція статті передбачає покарання - штраф від 1 до 3 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2 років, або піврічний арешт, або обмеження волі на строк до 5 років.

Новоград-Волинський районний відділ поліції



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW