Куди можна витратити 1000 гривень за вакцинацію у Слов’янську



 19-го грудня стартувала програма «єПідтримка», за якою всі українці, які мають «зелений» сертифікат про вакцинацію, мають можливість отримати допомогу у розмірі 1000 гривень.

Читайте: Мешканці Слов’янська вже отримують свою тисячу гривень за вакцинацію

І хоча мешканці міста вже отримують свою тисячу за вакцинацію, досі залишається відкритим питання, куди витратити цю тисячу гривень.

Куди може піти ця тисяча, визначено заздалегідь. Гроші можна витратити лише у точках, дозволених програмою. Наприклад, це можуть бути:

  • книги;
  • абонементи у спортзали, фітнес-центри чи басейни;
  • кіно, театри, музеї, виставкові центри і концертні зали;
  • квитки на потяг або літак усередині країни.

При цьому, цими ж грошами ви можете розрахуватися, наприклад, у кав’ярні, що знаходиться у кінотеатрі та має необхідний код категорії.

Постановою Кабінету міністрів передбачено перелік сфер діяльності та кодів категорії продавця (МСС-код). Ваші гроші будуть зняті з рахунку, якщо ви їх вирішите віддати продавцю у сфері культури, пасажирських внутрішніх перевезень залізничним та авіаційним транспортом або ж у сфері фізичної культури і спорту.

Варто зауважити, що з 1 січня літні люди, які отримали обидва щеплення від коронавірусу, зможуть купити ліки за цю тисячу гривень.

Як отримати тисячу гривень за вакцинацію, читайте в матеріалі: Як отримати тисячу гривень за вакцинацію. Детальна інструкція від уряду

Заплатити цією тисячею можна лише у безготівковому форматі. Тобто, у людини створюється електронна банківська картка, з якою можна або оформити онлайн-замовлення.

Щоб витрачати ці гроші, потрібно підключити карту до Google Рay або Apple Рay і NFC. Витрачати кошти можна тільки через цю систему, розраховуючись карткою чи телефоном. Перед терміналом просто прикласти телефон. Заходити в саму Дію не потрібно.

Щоб отримати гроші в першому етапі, потрібно згенерувати карту до 29 грудня.

А ще на OLX з’являються оголошення про продаж своєї є-підтримки у розмірі 1000 гривень за 200-600 реальних гривень.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW