«Морози випробовуватимуть наші носи» - синоптики



«Поступово, на тижні, морози міцнішатимуть і вночі досягатимуть -9-16 градусів, місцями -18 градусів, вдень -5-12 градусів. За дороги та тротуари через морози нарешті легально вчепиться підступна ожеледиця, яка, періодично маскуючись під порядну, штовхатиметься аж до березня» - про це у своєму метеоблозі пише синоптикиня Наталка Діденко. Також вона інформує:

- Сніг 21-го грудня, місцями літатиме невеликий, десь просто втримуючись вологою хмарністю. До п'ятниці морози випробовуватимуть наші носи, тепломережі, опірність ожеледиці та складність вибору між елегантним пальто й товстелезним безформенним пуховиком. А в кінці тижня атмосферні фронти принесуть потепління до відлиги, мокрий сніг з дощем та сильний вітер.

Тим часом сайт «Синоптик» обіцяє у Полтаві сьогодні мінливу хмарність без опадів температура повітря – 5 градусів.

Народний прогноз погоди: Цього дня вшановується пам’ять преподобного Потапія і святої Анфіси. Анфісу в народі називали Рукодільницею, оскільки дівчата з цього дня розпочинали шити. Наші пращури підмітили, якщо дерева вкривалися інеєм на Потапія, буде багатий урожай фруктів. На хороший урожай вказував і сніг, який своєю важкістю гнув на деревах гілки. Якщо у цей день чули грім, то готувались до сильних вітрів.

До уваги водіїв: полтавців попереджають про ожеледицю на дорогах



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW