До уваги полтавців, які перебувають на квартирному обліку при Виконавчому комітеті Полтавської міської ради



Відповідно до Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затвердженими Постановою Ради Міністрів Української РСР і Української Республіканської Ради професійних спілок від 11.12.1984 №470 (зі змінами), Житлового кодексу України громадянам, які перебувають на квартирному обліку при Виконавчому комітеті Полтавської міської ради, необхідно від 1 жовтня до 30 грудня поточного року пройти перереєстрацію. В ході перереєстрації перевіряються облікові дані громадян. Виявлені зміни вносяться до облікових справ громадян і книгу обліку осіб, які перебувають у черзі на отримання жилих приміщень.

З метою своєчасного внесення виявлених змін та встановлення законних підстав подальшого перебування громадян на квартирному обліку при Виконавчому комітеті Полтавської міської ради, просимо в зазначений термін поновити документи власної облікової справи.

Дані, отримані від громадян в процесі перереєстрації, стануть основою для формування пільгових списків та загальної черги, які оприлюднюються на стендах в холі приміщення Полтавської міської ради та в електронному вигляді знаходяться на офіційному сайті Полтавської міської ради, що в свою чергу буде сприяти прозорому веденню квартирного обліку.

Для проходження перереєстрації громадянам, які перебувають на квартирному обліку при Виконавчому комітеті Полтавської міської ради необхідно надати такі документи:

- довідку про реєстрацію місця проживання;

- довідки з місця роботи повнолітніх членів сім’ї;

- копії паспортів повнолітніх членів сім’ї, які перебувають на квартирному обліку разом з заявником;

- довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру відносно всіх членів сім’ї заявника, в тому числі і неповнолітніх;

- копії документів, що підтверджують право громадян та членів його сім’ї на пільгове забезпечення житлом (при наявності).

У разі змін у кількісному складі сім’ї, або набуття пільги, заявником надається відповідна заява.

Прийом документів проводиться щодня у приміщенні Полтавської міської ради за адресою: вул. Соборності,36, телефон для довідок: 56-20-15.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW