У житомирській філармонії з успіхом відбулася прем’єра музично - розважальної феєрії для всієї сім'ї – «Віртуально-музична новорічна ніч»



У житомирській філармонії з успіхом відбулася прем’єра музично - розважальної феєрії для всієї сім'ї – «Віртуально-музична новорічна ніч"

Щойно в Житомирській обласній філармонії з успіхом відбулася прем’єра музично - розважальної феєрії для всієї сім'ї - "Віртуально-музична новорічна ніч".

Це яскраве дійство своїм змістом захопило як дітей, так і дорослих. Юні глядачі, подумками, були цілком і повністю у казці: переживали, сміялися таплескали в долоні. Що робили дорослі? Вони ніби занурились у світ дитинства разом зі своїми дітьми та були у захваті від того, що відбувається на сцені.

А на сцені відбувалося щось неймовірне: дивовижні та віртуальні зустрічі з героями аніме, 3D світлове шоу, різноманітні ігри. Діти веселилися разом з артистами: підтанцьовували та підспівували. Кожен, хто відвідав виставу, отримав мега позитивні емоції та незабутні враження від дивовижної казки повної пригод та несподіваного зимового чуда створеного артистами Житомирської обласної філармонії ім. Святослава Ріхтера.

Повний фоторепортаж за посиланням на допис.

Джерело: Житомирська філармонія, Фейсбук



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW