"Застигла температура" і мокрий сніг: прогноз погоди до Дня святого Миколая



Два дні підряд на Тернопільщині сніжить. Місто наче у справжній зимовів казці. Сьогодні, 15 грудня, синоптики прогнозують відсутність будь-яких опадів. Втім, до кінця поточного тижня практично кожну область і заллє, і припорошить. При цьому обійдеться без особливих температурних коливань.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

15 грудня
протягом доби температура по всій територій України коливатиметься від -3 до +2 градусів (вночі в західних областях очікується -7... -2 градуси, вдень у південних областях від 0 до +5 градусів, а в Криму навіть до +8 градусів).

16 грудня температурний режим особливо не зміниться, але очікуються в більшості областей "застиглі" градуси на одних і тих же показниках протягом доби. А ось опади "мігрують" - де в середу було сухо, в четвер накриють дощі з мокрим снігом.
Так, "мокрий ареол" зміститься на центр, північ і захід України, в той час, як на Приазов'ї, у східних і південних регіонах буде просто хмарно і похмуро, але сухо.

17 грудня в Україні в середньому по країні термометри будуть показувати вдень від +1 до +5 градусів, при цьому в нічний час стовпчики термометрів знову майже скрізь залишаться на тих же показниках. Несильні дощі, сніг і мокрий сніг охоплять майже всю країну, хіба що Одеську і Миколаївську області в цей час зігріватиме сонечко.

18 грудня, сухо буде вже майже в усіх західних областях (крім Закарпаття, Прикарпаття та Буковини), північних та частині центральних регіонів. На решті території країни буде сніг або мокрий сніг.

19 грудня, опади знову змінять свої локації - снігом, якраз на День святого Миколая, накриє більшу частину України, і тільки південні та східні регіони зустрінуть свято без опадів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW