Для працівників судової охорони у Сумах рятувальники провели навчання з пожежної безпеки



14 грудня у м. Суми на базі Територіального управління Служби судової охорони у Сумській області, відбулися практико-тренувальні навчання з метою запобігання виникненню пожеж. Під час заходу були відпрацьовані спільні дії рятувальників та колективу закладу, по ліквідації умовної пожежі первинними засобами пожежогасіння.

Після чого, працівників ознайомили зі спеціальною пожежною технікою. Також присутнім продемонстрували обладнання, яке використовують при ліквідації пожеж та рятуванні людей.

Окремо персоналу нагадали правила пожежної безпеки, дії під час виникнення пожежі та різних видів надзвичайних ситуацій. Також наголосили, що при виявленні підозрілих предметів, схожих на снаряди, міни чи інші вибухонебезпечні предмети, категорично забороняється їх торкатися, а тим більше переносити. Потрібно відійти на безпечну відстань не менше 100 м, та одразу повідомити Службу порятунку за номером «101».

Окремо зупинились на дотриманні пожежної безпеки в побуті оскільки ця тема вкрай актуальна в зимовий період, та нагадали про необхідність тримання пічного опалення в справному стані, та слідкування за малими дітьми аби не допустити їх пустощів з вогнем та можливих загорянь.

Головне управління Державної служби України

з надзвичайних ситуацій у Сумській області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW