Прийомних дітей з Сумщини, які втекли з дому на авто, знайшли у Харкові



У п’ятницю, 10 грудня до чергової частини відділення поліції № 1 (м. Тростянець) надійшло повідомлення від місцевої жінки про те, що вночі пішли з дому та не повернулися її прийомні діти віком 10 та 15 років. Також з гаража заявниці зник автомобіль «Форд Фокус».

На пошуки неповнолітніх було орієнтовано особовий склад поліції області та громадськість.

Упродовж трьох діб співробітники поліції вели пошуки неповнолітніх: опитували друзів і знайомих хлопців, перевіряли місця, де вони могли перебувати, переглядали записи з камер відеоспостереження за ймовірним напрямком їх переміщення, інформацію щодо пошуку неповнолітніх було розміщено у засобах масової інформації.

І така плідна та злагоджена робота дала свій позитивний результат. У полі, неподалік від міста Богодухів Харківської області, ювенальні поліцейські спільно з працівниками управління карного розшуку помітили автомобіль, який зник того дня разом із хлопцями.

І вже за декілька годин, завдяки спільним розшуковим заходам співробітників Сумської, Харківської поліції та волонтерів пошуково-рятувального загону «Мілена», підлітків знайшли у місті Харків, на вході до метрополітену на залізничному вокзалі.

У розмові з поліцейськими хлопці зізналися, що дві доби вони ночували у машині, а потім напросилися переночувати до довірливих громадян.

Наразі життю та здоров’ю підлітків нічого не загрожує.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW