Чому не варто пропускати сніданок



Аналіз майже 200 000 дорослих старших 40 років показав, що ті, хто пропускав сніданок, частіше мали погане здоров'я. Серцеві напади особливо поширені серед людей, які зазвичай ігнорують їжу з підвищенням ризиком на 21 відсоток, пише 0372.ua.

Нагадуємо: Які продукти варто включити у свій зимовий раціон: корисні поради буковинцям

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Дослідження, проведене Гарвардською медичною школою, не ставило за мету встановити причинно-наслідковий зв'язок між пропуском сніданку та ризиком серцевого нападу. Інші дослідження показали, що пропуск сніданку зазвичай пов'язаний із низкою інших проблем зі здоров'ям.

Люди, які пропускають сніданок, часто не вживають втрачену їжу протягом дня, що призводить до погіршення харчування. Це також може призвести до прийому їжі на ніч або перекусів між їжею, що може порушити ваш метаболізм, що підвищить ймовірність діабету і серцевих захворювань.

Дослідження показали, що люди, які пропускають сніданок, з більшою ймовірністю працюватимуть повний робочий день, будуть курцями та споживатимуть більше алкоголю. Все це з різних причин може вплинути на можливість розвитку серцевих захворювань.

Наслідком цього є те, що перепустка сніданку не обов'язково викликає серцеві захворювання, але люди з ризиком серцевих захворювань з більшою ймовірністю пропускають сніданок. Люди, які не снідають, також з більшою ймовірністю ведуть спосіб життя, обмежений у часі для фізичних вправ та інших здорових занять.

Ці дослідження також виявили деякі фактори, що впливають на здоров'я, пов'язані з відмовою від сніданку. Серед людей, які снідали, діабет зустрічався вдвічі частіше.

Як і у випадку із серцевими захворюваннями, це не означає, що сніданок викликає у людей діабет. Це може бути пов'язано з тим, що регулювання рівня цукру в крові протягом дня вимагає більш суворого планування їжі та контролю дієти.

Читайте також: Як впоратися з вигорянням: ефективні методики

Пишні оладки без яєць: рецепт ніжної та пухкої випічки нашвидкуруч



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW