У Хмельницькому вшанували ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС



Напередодні Дня вшанування учасників ліквідації наслідків техногенної катастрофи на Чорнобильській атомній електростанції, який в Україні відзначається 14 грудня, поблизу пам’ятника «Героям – пожежникам, які врятували світ від ядерної катастрофи», що на вулиці Героїв Чорнобиля, зібралися учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, керівники міста й області, ветерани пожежної охорони, працівники ДСНС, громадськість міста. Учасники заходу поклали квіти до пам’ятника, вшанували хвилиною мовчання тих, чиє життя відібрала наймасштабніша техногенна катастрофа.

Заходи продовжилися покладанням квітів та лампад до пам’ятника “Героям та жертвам Чорнобиля”, розташованого на розі вулиць Кам’янецької та Прибузької.

Щороку, відповідно до рішення сесій міської ради, членам сімей померлих учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, які належать до І та ІІ категорії, надається додаткова пільга у розмірі 50 % понад розмір пільги, встановлений Законом України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», на оплату житлово-комунальних послуг (разом 100 %).



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW