Кіно на вечір: три фільми про собак, які варто переглянути



Фільми про собак – це історії про відданих друзів, чотирилапих товаришів, які ніколи не зрадять та будуть вірними до кінця. Такі фільми не завжди наповнені позитивом, адже кожна історія може мати як хороший, так поганий кінець. Однак, вони вчать ніколи не здаватися, боротися та, звісно ж, любити братів своїх менших.

Цього тижня редакція 0342.ua підготувала для вас список кінострічок, які покажуть нам не тільки життя людей, але й розкажуть про чотирилапих друзів.

Тоґо

Кіно на вечір: три фільми про собак, які варто переглянути, фото-1

«Тоґо» - це драматична стрічка, яка вийшла у 2019 році. Режисером став Еріксон Кор.

Головну роль зіграв Віллем Дефо, відомий за кінокартинами «Американський психопат», «Тіні Вампіра» та «Людина-павук». Крім нього, головні ролі виконали Джуліана Ніколсон, Крістофер Геєрдал, Майкл Гестон.

Кіно на вечір: три фільми про собак, які варто переглянути, фото-2

В основі сюжету – історія пса «Тоґо», якому судилося допомогти завадити епідемії дифтерії.

Події стрічки розгортаються в 1925 рік. Саме тоді була здійснена гонка милосердя – це доставка дифтерійного антитоксину з Ненами до Нома, що на Алясці.

Попри жахливу погоду, дві собачі упряжки виїхали з Ненами, щоб запобігти епідемії дифтерії.

Кіно на вечір: три фільми про собак, які варто переглянути, фото-3

Леонард Сеппала, який керує упряжкою, вирушає в цю небезпечну подорож разом із собакою «Тоґо». Однак, по дорозі їх чекали такі труднощі, які під силу не кожному. 

Кіно на вечір: три фільми про собак, які варто переглянути, фото-4

Стрічка «Тоґо» - захоплююча та емоційна. Вона точно змусить вас задуматися та переосмислити багато речей.

Рейтинг фільму на IMDb – 8,0.

Шлях додому

Шлях додому

Шлях додому

Стрічка «Шлях додому» - американського виробництва. Це сімейний пригодницький фільм, про подорож собаки Белли. Режисер кінострічки – Чарльз Мартіна Сміт. Він також працював над кінокартиною «Різдво кота Боба». Фільм «Шлях додому» вийшов в 2019 році.

Шлях додому

Шлях додому

В основі сюжету – історія собаки Белли. Це грайливий та веселий пес, який обожнює їсти, бігати, досліджувати світ та (куди ж без цього!?) ганятися за білками.

Шлях додому

Шлях додому

Одного разу Белла погналася за білкою і загубилася. Вона опинилася далеко від дому та свого улюбленого господаря.  Однак пам'ять про нього завжди надихала її та кликала додому.

Шлях додому

Шлях додому

Тепер Беллі треба здолати понад 600 кілометрів, щоб віднайти свого хазяїна. По дорозі вона зустрічатиме як ворогів, труднощі та пригоди. Та чи вдасться їй здолати таку відстань та повернутися додому?

IMDb – 6,7.

Очима собаки

Очима собаки

Очима собаки

«Очима собаки» - стрічка, яка була знята за романом «Мистецтво перегонів під дощем». Над нею працював режисер Саймон Бомбек. Сценаристом був Марко Бомбек. Головні ролі зіграли Майло Вентимілья, Аманда Сейфрід. Собаку озвучив Кевін Костнер.

Права на екранізацію роману були викуплені ще у 2008 році. Однак, не знайшовся режисер. Через вісім років, права перекупив «Дісней».

Очима собаки

Очима собаки

Зрештою, у 2017 році було оголошено, що стрічку створюватиме «20th Century Fox». Через рік розпочалися зйомки. Прем'єра фільму пройшла в 2019 році.

Головним героєм стрічки є собака Енцо. Його господар – автогонщик, який починає робити перші кроки у побудові кар'єри й, до речі, робить це доволі успішно.

Очима собаки

Очима собаки

Як і хазяїн, Енцо любить швидкість та машини. Він багато роздумує про своє собаче життя, міркує про сім'ю свого господаря.

Коли у господаря Денні розпочалися проблеми, Енцо був поруч. Він по-собачому підтримував та допомагав і робив це справді щиро.

IMDb – 7,6.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW