У центрі Новограда прокладають каналізаційні труби



Новоград-Волинський, як і більшість міст України, має зношену інфраструктуру. Протягом років незалежності вона майже не оновлювалася і для приведення її до нормального стану потребує значних коштів. Однією з основних умов комфортного проживання в місті є безперебійне отримання послуг водопостачання та водовідведення, але й ця галузь потребує значних інвестицій. Коштами підприємства, міського бюджету - координальних змін не досягти. Наше місто, як і будь-яке інше, потребує підтримки держави. Оновлений водопровід та каналізація – це якість води, безперебійність у постачанні послуги, відсутність аварійпід час експлуатації.

Нарешті питання з оновленням каналізаційної мережі зрушило з «мертвої точки», по вулиці Героїв Майдану проводиться капітальний ремонт, повідомляє КП НВМР "ВУВКГ".

Тендер на проведення робіт виграло ТОВ «Українські санаційні технології», вартість робіт складе близько 5,5 млн гривень. Вже сама назва підприємства-виконавця має назву інноваційного методу, що використовуватиметься при виконанні робіт. Звичного для нас зняття асфальтового покриття цього разу ми не побачимо.

Станом на 14 годину10 грудня 2021 року працівники виконують промивку каналізаційної труби, роботи планують проводити івнічний час.Наступного дня планується приступити допротягування «рукава».



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW