Фурам заборонили проїзд повз Епіцентр і пологовий будинок



Комісія з питань безпеки та організації дорожнього руху провела чергове засідання. На ньому ухвалили кілька рішень стосовно перекриття проїзду для автомобілів.

Зокрема, члени комісії погодили звернення управління ЖКГ Чернігівської міської ради, щодо заборони руху вантажного транспорту на Олександрівці.

Цим документом забороняється рух транзитних вантажівок від перехрестя вулиць Кільцевої та 1 Травня у двох напрямках.

Перша заборона стосується повороту від цього перехрестя в бік пологового будинку і перехрестя з вулицею Белова.

Друга – про прямий проїзд вулицею Кільцевою в напрямку «Епіцентра» і перехрестя з вулицями Захисників України та Шевченка.

Таким чином, фурам, які їдуть Кільцевою з боку мікрорайону ЗАЗ залишається лише один маршрут – з лівим поворотом і виїздом у подальшому на вулицю Олександрівська. Далі – вулицею Малиновського повз «Сіверянку» на вулицю Шевченка і виїзд із міста.

Нагадаємо, ідея зробити на перехресті вулиць Кільцева та 1-го травня коло і скерувати транзитні вантажівки в об’їзд, вперше з’явилася у минулому році.

На початку 2021-го сформували кошторис – 100 мільйонів гривень на облаштування нової об’їзної дороги. Пізніше долучили ще стільки ж.

Роботи влітку та восени велися з двох боків – від Олександрівки та з боку вулиці Малиновського. Через проблеми з піском роботи затягнулися а довше, ніж очікувалося. Лише тепер фури перенаправляють в об’їзд, як і планувалося.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW