СБУ знайшла останки вбитого в 2016 році водія BlaBlaCar львів'янина Тараса Познякова



Служба безпеки України відшукала останки вбитого у 2016 році водія BlaBlaCar львів'янина Тараса Познякова.

Про це повідомляє Українська правда, інформацію також підтвердили в СБУ. За словами речника Служби безпеки України Артема Дехтяренка, експертиза, яка підтвердила, що тіло належить Познякову, завершилася минулого тижня.

"Наразі співробітники СБУ відшукали труп Тараса Познякова. До пошукових робіт була залучена спецтехніка Міноборони. Спецслужбою отримано та перевіряються дані, що свідчать про можливий замовний характер вчинення вбивства", – повідомили в СБУ.

Де було знайдено тіло – офіційно не повідомляють. 

Нагадаємо, Тарас Позняков 4 квітня 2016 року власним авто виїхав зі Львова у напрямку столиці. Зв'язок з ним пропав за 25 км від столиці в районі села Бобриця. Востаннє камери зафіксували Познякова на заправці. З ним у машині перебувало ще троє осіб.

Через кілька днів автомобіль Познякова знайшли в гаражному кооперативі під Києвом.

Поліція почала розслідування за статтею "умисне вбивство", а двох підозрюваних – 36-річного Дмитра Голуба, жителя Чернівців, і 25-річного Луана Кінгісеппа, громадянина Росії, оголосили в розшук.

Колишній боєць "Правого сектору" Голуб з позивним "Тоф" був заарештований у 2016 році. Під час обшуку у справі про незаконне зберігання вогнепальної зброї правоохоронці знайшли в нього ноутбук, на якому виявили його реєстрацію на сайті BlaBlaCar і листування з Позняковим.

Наприкінці травня 2019 року Голуба засудили до довічного ув'язнення. Суд визнав його винним у розбої, незаконному зберіганні вогнепальної зброї, викраденні автомобіля і вбивстві.

Читайте також: Резонансне вбивство водія BlaBlaCar зі Львова: Верховний суд поставив крапку у справі



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW