У Новомосковську поліцейські презентували жителям міста соціальну виставку проти насильства «Річ у тім»



У Новомосковську поліцейські презентували жителям міста соціальну виставку проти насильства «Річ у тім».

Експозицію склали 16 зображень з відомими діячами сучасності і предметами пов’язаними з реальними випадками домашнього насильства.

Про це, за матеріалами Новомосковського районного відділу поліції розповіли на сайті Національної поліції Дніпропетровсьбкої області.

Тематична виставка в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» пройшла восьмого грудня на Площі Героїв у місті Новомосковську. Відвідувачі за допомогою мобільного телефону мали змогу відсканувати QR- код на представлених фотографіях та перейти до перегляду відеороликів. В них актори, вчені, музиканти, ведучі, та спортсмени розповідають реальні історії постраждалих від домашнього насильства.

У презентації виставки взяли участь представник Управління дотримання прав людини Національної поліції України Наталя Урман, поліцейські Новомосковського районного відділу поліції та представники місцевої влади. Учасники акції привернули увагу до проблем подолання насильства у сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

Правоохоронці закликали не замовчувати про прояви будь якого насильства та вчасно звертатися до поліції за допомогою.

Фото Новомосковського РВП

У Новомосковську поліцейські презентували жителям міста соціальну виставку проти насильства «Річ у тім» , фото-1У Новомосковську поліцейські презентували жителям міста соціальну виставку проти насильства «Річ у тім» , фото-2У Новомосковську поліцейські презентували жителям міста соціальну виставку проти насильства «Річ у тім» , фото-3У Новомосковську поліцейські презентували жителям міста соціальну виставку проти насильства «Річ у тім» , фото-4

Читайте також:У Новомосковську долучилися до Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства"



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW