Штрафи для водіїв. Яка вулиця в Чернігові стане більш пішохідною



На засіданнікомісії з питань безпеки та організації дорожнього руху, яка обговорила профільні питання учора, 8 грудня, розглянули звернення управління ЖКГ Чернігівської міської ради, яке стосується вулиці Святомиколаївської.

Нагадаємо, на початку року активісти виступили з ініціативою зробити пішохідною частину вулиці Святомиколаївської біля філармонії – від проспекту Миру до вулиці Серьожнікова. 

Після кількох обговорень влада погодилася на компромісний варіант – цю частину вулиці деякий час перекривали на вихідні.

Зрештою у жовтні тут провели ремонту роботи, облаштували більш широкий тротуар, але результату це не дало – автомобілі нерідко займали навіть тротуари для паркування. Про це неодноразово жалілися чернігівці у соціальних мережах.

Тепер комісія з питань безпеки руху підтримала ініціативу щодо встановлення тут знаків «Зупинки заборонена».

Після цього таке порушення підпадатиме під дію ст. 122 Кодекса України про адміністративні порушення. За порушення вимог дорожніх знаків щодо зупинки транспортних засобів передбачений штраф у розмірі 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – 255 гривень.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW