Живе сама в лісі: на Тернопільщині пенсіонерка-інвалід, щоб вижити, щодня тягає хмиз і носить воду з джерела



 На Тернопільщині старенька жінка залишилася сама у хатинці під лісом. Для того, щоб вижити пенсіонерка щодня тягає хмиз та носить воду.

Про історію інваліда з дитинства пані Яни розповіли на Facebook-сторінці БФ "Каратіс-Бережани".
"Живе пані Яна у Жорниськах, що на окраїні міста, під лісом, у хатинці, де, крім світла, немає ніяких умов. Старенька на сьогодні залишилася повністю самотня. Щодня носить воду від джерела за 800 м, щоб мати можливість зготувати їсти. Все літо тягала з лісу сухостій, щоб хоч чимось опалити хату взимку. Аби купити щось їсти, жінка долає 6 кілометрів до магазину у місті. А старечі ноги вже цього не витримують, та й мізерна пенсія не дозволяє купити найнеобхідніше. А крім того, пані Яна ще й інвалід дитинства. Недавно бабуся зі сльозами на очах звернулася у “Карітас” по допомогу. Жалілася, що дуже піднепала. Найгірше, що не може сама порубати отой сухостій, що наносила, а в хаті холодно, та й зима починається, – пишуть на сторінці благодійного фонду", - йдеться у дописі.

Живе сама в лісі: на Тернопільщині пенсіонерка-інвалід, щоб вижити, щодня тягає хмиз і носить воду з джерела  (ФОТО), фото-1

Надіємось, історія пані Яни віднайде відгук у чиємось серці, і ця самотня літня жіночка, як і всі, відчує тепло Різдвяних свят.
Щоб допомогти жінці можна звернутися у Благодійний фонд “Карітас – Бережани”, або ж на за номером фонду – 096 429 1041.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW