Медики Покровська презентували комплексну програму «Доброзичлива медицина»



Трирічну комплексну програму «Доброзичлива медицина» розглянули депутати Покровської міської ради в ході традиційної підготовки до сесійного засідання.  Про це повідомляє прес-служба Покровської міської ради. 

«Виконання Програми дасть змогу підвищити якість надання медичної допомоги населенню Покровської міської територіальної громади, знизити рівень захворюваності та смертності, запровадити нові методики та стандарти у роботі з пацієнтами. Крім того, ми намагались об`єднати в одному документі усі міськими програми, які діяли у Покровську»,- зазначив начальник відділу охорони здоров`я міської ради Олександр Овчаренко. 

Щодо нової програми у депутатів виникло чимало запитань. Як зауважила секретар міської ради Наталія Іваньо, документ має бути зрозумілим для кожного мешканця громади та послідовним: «Програма «Доброзичлива медицина» вкрай необхідна. Але треба докласти чималих зусиль, щоб медицина у Покровську стала дійсно доброзичливою». 

Також під час засідання комісії з питань освіти, охорони здоров`я, спорту та молодіжної політики депутати визначили школу №9 як опорну, де навчатимуться учні 10-11 класів Лисівського, Шевченківського та Піщанського закладів освіти. 

Начальниця відділу освіти Любов Воротинцева попросила розглянути можливість розширення штату: «Ми отримали 4 заяви на здійснення інклюзивного навчання з 1 січня 2022 року. Тож до штатного розпису плануємо додати 4 помічники вчителя, оплату яких будемо здійснювати за рахунок освітньої субвенції». 

«Є безліч питань, які потребують особливої уваги. Не хотілось би, щоб проєкти рішень були недопрацьованими та незрозумілими для наших мешканців. Ми ретельно готуємось до сесії та намагаємось ще до засідання опрацювати кожне питання, яке буде винесено на розгляд депутатів», - підбила підсумки засідання секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW