У Чернівцях впродовж вихідних виявили понад 40 правопорушень



3 грудня на базі Чернівецького районного управління поліції відбулося спільне навчання правоохоронців і членів громадських формувань з охорони громадського порядку та державного кордону, з подальшим патрулюванням території обласного центру, пише 0372.ua.

Нагадуємо: Встромив ножа у спину: чернівчанин під кайфом посварився з сусідом

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Даний захід проводився з метою перевірки готовності до надання допомоги органам Національної поліції у забезпеченні громадського порядку та безпеки, запобігання адміністративним і кримінальним правопорушенням на Буковині.

«Під час проведення спеціальних навчань, усі учасники заходу отримали практичні навики з тактико-спеціальної підготовки, а також підвищили знання нормативної бази щодо участі громадян у забезпеченні безпеки громадського порядку та захисту кордону. За результатами складання заліків члени формувань отримали сертифікати» - зазначив заступник начальника Чернівецького районного управління поліції Олександр Кушнір.

Спільні патрулювання працівників поліції та членів громадських формувань спрямовані на недопущення вчинення протиправних дії на території області, а також перевірка дотримання карантинних обмежень та осіб які перебувають на обліках у Нацполіції. В результаті відпрацювання поліцейські перевірили 131 заклад щодо дотримання карантинних обмежень та виявили 43 факти порушення адміністративного законодавства. Крім цього під час патрулювання правоохоронці перевірили понад 40 власників зброї.

Читайте також: На Київщині п’яний поліцейський спричинив смертельну ДТП: повідомлено підозру

На залізничній колії травмувався буковинець: деталі жахливої події



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW