Де і як отримати безоплатну правову допомогу людям з інвалідністю



3 грудня, у День людей з інвалідністю, система безоплатної правової допомоги нагадує громадянам про те, що можна отримати безоплатну юридичну допомогу. Для цього функціонує Новоград-Волинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, що знаходиться за адресою:

м.Новоград-Волинський,вул.Івана Франка,31А

А також бюро правової допомоги, котрі розташовані за адресами:

м. Баранівка, вул. Першотравенська, 17.

смт. Ємільчине, вул. Соборна, 18.

м. Олевськ, вул.Володимирська,5.

смт. Пулини, вул.Незалежності,12.

Працівники місцевого центру та бюро намагаються усіма засобами усунути можливі бар’єри, що перешкоджають людям з інвалідністю отримати правову допомогу, а тому, для забезпечення вільного доступу, наші приміщення обладнані пандусами та кнопками виклику фахівців.

Закликаємо вирішувати свої правові проблеми за допомогою кваліфікованих юристів системи безоплатної правової допомоги та інформуємо, що особи з інвалідністю, які отримують пенсію або допомогу, що призначається замість пенсії, у розмірі, що не перевищує двох прожиткових мінімумів для непрацездатних осіб мають право безоплатно отримати всі правові послуги.

А саме:

- захист;

- здійснення представництва інтересів осіб, що мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами;

- складення документів процесуального характеру. У випадку, якщо людина з інвалідністю не має можливості пересуватися через стан здоров’я, фахівці нашого центру та бюро забезпечать надання адресної юридичної допомоги.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW