У ВІННИЦІ З'ЯВИТЬСЯ СУЧАСНИЙ СПОРТИВНИЙ ЗАЛ ДЛЯ ЗАНЯТЬ РІЗНИМИ ВИДАМИ ЄДИНОБОРСТВ



У Вінниці на вул. Келецькій, 94а реконструюють приміщення, яке невдовзі стане тренувальним майданчиком для спортсменів. Наразі майстри провели демонтажні роботи, утеплили стіни, замінили вікна та двері. Завершили роботи з прокладання каналізаційних мереж та водопостачання. Відкрити сучасний спортивний зал для занять боксом планують у наступному році.

У відремонтованій будівлі з'явиться спеціалізована зала для єдиноборств. Майстри вже встановили у приміщенні сучасну вентиляцію. Також для комфорту спортсменів облаштовують роздягальню, душові та санвузол. Загалом ремонтні роботи виконані на 70%.

Келецька Бокс (3).png

Келецька Бокс (3).png

«На першому поверсі спортзалу облаштуємо ринг, поставимо тренажери, снаряди та груші. В іншій кімнаті з'явиться тренажерний зал. Тут спортсмени зможуть покращити свою фізичну підготовку. А на другому поверсі будуть кабінети адміністрації спортивної школи», - каже директор міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» Юрій Будяк.

Також вже пофарбували фасад будівлі в червоно-сірий колір. У планах зробити благоустрій території – заасфальтувати її, укласти бруківку, облаштувати місця для паркування авто, встановити лавочки та турніки.

Келецька Бокс (1).jpg

Келецька Бокс (1).jpg

«Різні види єдиноборств серед вінницьких школярів користується неабиякою популярністю. Тож відкриття у Вінницькій міській територіальній громаді ще одного тренувального майданчика на часі. Для нас важливо, щоб найменші вінничани займалися спортом і вели здоровий спосіб життя, тоді ми розуміємо, що ростимо правильне молоде покоління», - зауважив голова комітету по фізичній культурі і спорту міської ради Сергій Краєвський.

Повністю завершити ремонтні роботи планують вже у наступному році.

Джерело



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW