Клубний будинок «City Garden» – ексклюзивний проект компанії Основа-Буд-7



НОВИНИ КОМПАНІЙ. Перший клубний будинок з’явиться у Чернігові. Реалізує проект будівельна компанія «Основа-Буд-7». Що відомо про проект? Чим він особливий? Та в чому відрізняється від інших новобудов міста, далі.

Клубний будинок – це елітний малоквартирний будинок, побудований за індивідуальним проектом в престижному районі. Сама назва клубного будинку «City Garden» вказує на локацію – поруч з міським парком, за адресою вул. Менделєєва, 7.

Тут незабаромрозпочнуться підготовчі роботи до реконструкції колишньої адміністративної будівлі УТОС. Реконструкція буде здійснюватись за індивідуальним проектом.

Район розміщення клубного будинку не тільки престижний, але й екологічний. У п’яти хвилинах пішої прогулянки розташований міський парк культури та річка Десна, а також усі необхідні об’єкти інфраструктури.

«Клубний будинок «City Garden» – має свою філософію. Цей будинок не буде схожий на проекти, які компанія «Основа-Буд-7» реалізувала за 12 років своєї роботи. Ми дотримуємось ідеї, що проект і локація мають бути гармонійними. Тому проект має підкреслювати та використовувати переваги самого розташування», - таку думку висловив директор кампанії, Роман Герасименко.

Архітектура та дизайн клубного будинку – це стильна класика з сучасними мотивами. Великі панорамні вікна з елементами декору. Житлова частина будинку буде виконана у світлих кольорах. Тональності додасть такий елемент декору, як клінкерна плитка темно-коричневого відтінку. Візуалізація об’єкту виглядає дуже ефектно.

Клубний будинок «City Garden» – це п’ятиповерховий будинок на 24 квартири. Такі будинки особливі своєю приватністю та невеликою кількістю сусідів, адже передбачено лише три квартири на поверсі. Вільне планування квартир дозволить створити вишуканий, унікальний інтер'єр. Квартири матимуть високі стелі, просторі кімнати, та великі вікна. Також можливий варіант, коли квартира займатиме весь поверх.

Для зручності майбутніх власників, на першому поверсі будуть розташовані приміщення комерційного призначення. Функціональні планування приміщень дозволять розмістити салон краси або невелику кав’ярню.

«Будинки клубного типу зазвичай обирають ті, хто віддає перевагу затишку і приватності, яка не закінчується за дверима квартири. З таким пріоритетом сформований весь проект будинку City Garden» - повідомляють у відділ продажу компанії.

Додаткові консультації з питань купівлі квартири чи нежитлового приміщення на первинному ринку, їх особливостей, а також безпечного вкладення коштів у нерухомість можна отримати у відділі продажу компанії «Основа-Буд-7».



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW