Стрілянина у школі США: хлопець вбив трьох однокласників



15-річний учень середньої школи в місті Оксфорд, штат Мічиган, відкрив стрілянину, в результаті якої троє людей загинули і ще вісім отримали поранення. Про це повідомляє Associated Press, пише 0372.ua.

Нагадуємо: На Буковині у лісі контрабандисти покинули цигарок на 600 тисяч

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Поліцейські затримали підозрюваного у стрільбі за кілька хвилин після прибуття на місце події, учень не чинив опору. У підлітка вилучили напівавтоматичний пістолет, з якого встиг вистрілити 15-20 разів. У зброї залишалося сім набоїв. Наразі поліцейські вивчають мобільний телефон підозрюваного, записи зі шкільних камер та повідомлення у соцмережах, щоб з'ясувати мотиви стрільця.

Загиблі — учні школи віком від 14 до 17 років, один із них помер у поліцейській машині дорогою до лікарні. Двоє з восьми поранених наразі отримують допомогу хірургів, стан ще шести оцінюється як стабільний.

Поліцейські встановили, що напівавтоматичний пістолет учневі купив його батько 26 листопада. Сам підозрюваний займався стріляниною та публікував у соцмережах фотографії зі зброєю. Батьки відвідали його в поліції та порадили не відповідати на запитання слідчих. Раніше 15-річний учень не притягувався до відповідальності за порушення закону.

Напередодні стрілянини в соцмережах виникали погрози нападу на місцеву школу, проте поліцейські не знали про них до нападу на установу. Крім того, на початку листопада невідомий скинув із даху школи голову оленя та червоною фарбою пофарбував кілька вікон. За даними влади, це зробив інший учень.

Читайте також: Довічно позбавили волі буковинця за умисне вбивство матері та сестри

Продавали паспорти Євросоюзу за 5 тисяч євро: СБУ викрило злочинну групу, серед яких буковинці



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW