Молодий батько назвав свою дитину на честь криптовалюти



Фанати криптовалюти з усього світу по-різному висловлюють свою відданість улюбленим токенам. Але один із них пішов далі за всіх і назвав новонародженого сина на честь блокчейн-платформи та однойменної криптовалюти Cardano (ADA), пише 0372.ua.

Нагадуємо: У Німеччині чоловік приїхав на іспит з водіння на автомобілі

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Про це користувач Twitter, на ім'я Бруно повідомив 28 листопада на власній сторінці в мікроблозі, чим викликав чималий ажіотаж. "Мій перший син, що народився 25 листопада 2021 року. Його звуть Кардано", – підписав новоспечений батько фото з дитиною.

Чоловік також закликав підписників ділитися цією новиною, "якщо вони люблять ADA". Багато хто дослухався до його заклику: станом на 29 листопада публікація набрала понад 200 "ретвітів" і більш ніж 1,7 тис. "лайків".

Цікаво, що після цієї публікації курс Cardano пішов угору. За даними криптобіржі WhiteBIT, із 28 до 29 листопада вартість одного токена збільшилася на 6% і досягла позначки $1,6.

Серед коментаторів відзначився й генеральний директор компанії Input Output і творець Cardano Чарльз Хоскінсон. "Ласкаво просимо у світі, малюку Кардано", – написав він.

Читайте також: Каліфорнію накрило несподіваним дощем - осадами з доларових купюр

У Китаї чоловік 16 років переховувався від батьків через почуття сорому



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW