Карантин у Львові та області: яка епідситуація станом на 29 листопада, - ВІДЕО



Карантин у Львові та області триває, ситуація поступово стабілізується. 

Станом на 29 листопада на Львівщині епідситуація є стабільною. Спостерігається зменшення кількості захворювань та позитивні тенденції щодо кількості осіб, які потребують стаціонарного лікування. Про це повідомили під час брифінгу директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис, передає 032.ua. 

Попри те, що епідситуацію покращується, станом на ранок ще 2415 осіб перебувають на лікуванні у стаціонарах області. Жителів закликають дотримуватися обмежень. Зокрема, враховуючи і погодні умови, і період зимових святкувань. 

Щодо перебування Львівщини у "червоній" зоні, в області вже впродовж тижня спостерігаються допустимі показники захворюваності для переходу в іншу карантинну зону.

"Проте, стабілізація епідситуації відбувається достатньо повільно, відсоток захворюваності знижується повільними темпами, достатньо велика кількість осіб і надалі потребують лікування. Все це стало підставою для звернення Львівської ОДА до уряду про те, що Львівщину слід залишити у "червоній" зоні", - зазначив Орест Чемерис. 

Наразі невідомо, коли саме Львівщина перейде в іншу карантинну зону, це може прийняти лише державна комісія ТЕБ і НС.

Читайте також: Після "блогерської голодної туси" у Львові закрили Будинок вчених

Фото умовне, автор: Роман Балук



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW