Юні малинські художники відвідали виставку Івана Марчука в Житомирі



Генії захоплюють та надихають майбутнє покоління. Не пропустити нагоду побачити картини Великого маестро вдалось вихованцям Дитячої школи мистецтв Малинської громади. 26 листопада юних художників гостинно зустрів Дім української культури, де нині проходить перша в Житомирі виставка Івана Марчука «Генотип вольності».

Ініціатором та організатором популяризації картин Генія для мистецької молоді став житомирський митець та художник Артур Хачтрян.

Читайте також: ТОП-5 місць для відпочинку взимку на Житомирщині

«Радий бути організатором показати виставку в Житомирі для юних талантів з Малина.

Вихованці Малинської дитячої школи мистецтв сьогодні занурились у світ картин Маестро. Метою було привезти діток саме з райцентру, адже учням житомирських шкіл потрапити на виставку простіше. А мистецтво повинно бути доступним для всіх», - зазначив Хачатрян.

Учні школи, серед яких були як і випускні класи, так і першокласники, є призерами обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Подібна поїздка на виставку високого зразка для них стала мотиваційною в художньому плані.

«Побачити картини вживу - більш захопливо. Дуже сподобалась виставка, техніка робіт, унікальність. Звісно ж, це мотивує, експерементувати й находити свій стиль», - розповіла учениця Дарина.

Разом з учнями, завітали: Олена Максименко (радник голови Житомирської обласної ради, голова ГО "Об'єднання дружин і матерів бійців учасників АТО у Житомирській області"), Ірина Копила (керуюча справами виконкому Малинської міської ради), а також, безпосередньо супроводжуюча керівник гуртка Ірина Оксанич.

Ініціативу Артура Хачатряна відзначили Почесною грамотою Малинської міськради. У свою чергу, художник на знак подяки, передав в дар свої графічні роботи.

На згадку про цю подію, кожен учасник отримав пам’ятні сувеніри, емблеми та мольберти з міні копіями картин Івана Марчука, ну і звісно, насолоду від екскурсії.

«Хочеться окремо відзначити теплоту прийому Дому Української культури.

І я не перестаю бути вдячним споглядати творіння Генія сучасності, жити в один час з ним та бути знайомим з неймовірною особистістю - Іваном Марчуком», - резюмував Хачатрян.

Читайте також: Запаморочливі трюки еквілібриста, метання ножів, каучук, хлопець з унікальним голосом: неймовірні учасники з Житомирщини на «Україна має талант», — ВІДЕО

Нагадаємо, що виставка Івана Марчука «Генотип вольності» триватиме в Домі української культури до 2 грудня. Вхід вільний.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW