Кращого спортсмена жовтня та його тренера нагороджено у Білій Церкві



кращий спортсмен білої церкви, краща спортсменка білої церкви, кращий спортсмен жовтня біла церква

кращий спортсмен білої церкви, краща спортсменка білої церкви, кращий спортсмен жовтня біла церква

На виконання Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Білоцерківської міської територіальної громади на 2017 – 2021 роки щомісяця визначається та відзначається “Кращий спортсмен місяця та його тренер”.

Отже, кращим спортсменом Білоцерківської міської територіальної громади за жовтень визначено майстра спорту України з важкої атлетики, члена збірної команди України Євгенію Росінську, яка у жовтні на чемпіонаті Європи з важкої атлетики (м. Рованіємі, Фінляндія) стала бронзовою призеркою в поштовху та посіла четверте місце за сумою двох вправ. А на чемпіонаті України завоювала золоту нагороду та встановила рекорд України в поштовху.

Про це повідомила пресслужба Білоцерківської міської ради.

Євгенія Росінська випускниця Київського обласного ліцею – інтернату фізичної культури і спорту, нині вихованка Київської обласної дитячо – юнацької спортивної школи, філія якої працює в м.Біла Церква.

Міський голова Геннадій Дикий та секретар Білоцерківської міської ради Дмитро Киришун нагородили спортсменку статуеткою “Кращий спортсмен місяця”, свідоцтвом та грошовою винагородою.

За підготовку спортсменки Подякою виконавчого комітету міської ради також був нагороджений її тренер – Андрій Ковальчук.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW