Випускники ліцею у на Житомирщині навчалися методам самопрезентації та пошуку роботи



З нагоди Всеукраїнського тижня професійної освіти Баранівська районна філія Житомирського обласного центру зайнятості провела профорієнтаційні заходи з учнями ІІІ та IV курсу місцевого професійного ліцею.

Про це інформує Житомирська обласна служба зайнятості.

Читайте також: 20-ка вакансій на Житомирщині з найвищою зарплатою

Фахівець з профорієнтації Тетяна Кравчук спочатку провела онлайн-тренінг «Розвиток комунікативних вмінь та навичок». Майбутні випускники ознайомилися та закріпили основні правила спілкування, а також розвивали комунікативні здібності і навчалися методам самопрезентації.

Згодом, під час «живого» спілкування, ліцеїсти обговорювали джерела інформації про вакансії, а також ознайомлювалися та вдосконалювали навички складання резюме як ефективного інструменту пошуку роботи на тренінгу "Впевнені кроки до пошуку роботи".

Такі зустрічі допомагають майбутнім випускникам зрозуміти, що вибір майбутнього місця роботи залежить від мотивації, поставлених цілей, а також власних вмінь та навичок.

Читайте також: На Житомирщині лікарі обстежують та надають допомогу 11 школярам, які, ймовірно, скуштували «солодощі» з побутовою хімією

З адміністрацією ліцею фахівчиня також обговорила плани щодо взаємовигідної співпраці зі службою зайнятості і в наступному році.

Джерело: Житомирська обласна служба зайнятості



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW